Ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja: Top-3 parhaat lainaajat!

ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkojaMonessa ”lainaamossa” on nykyään tarjolla ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja.

Kyllä!

Täysin ilmainen laina, eli nostat vaikkapa 500 € ja maksat takaisin tasan  500 €.

Ne sopivat etenkin sinulle, jolla on juuri nyt jokin rahan tarve, mutta sinulla tilipäivä häämöttää vasta muutamien päivien tai viikkojen päässä.

Ne puolestaan eivät sovi sinulle, joka haet pitkäaikaisempaa lainaa. Koska ihan realistisuuden nimissä – miksi kukaan lainaisi sinulle ilmaiseksi rahaa pitkäksi ajaksi?

Myös nämä lainaajat haluavat hyötyä sinun asiakkuudestasi. Idea on siis se, että mikäli olet tyytyväinen lainapalveluun, todennäköisesti käytät heidän palveluksiaan myös tulevaisuudessa – jolloin lainaan sisältyy korko ja nostokulu (ja muut mahdolliset kulut).

Mutta, et toki ole velvoitettu nostamaan uutta lainaa sen ensimmäisen ilmaisen lainan jälkeen – ainakaan alla listatuissa palveluissa!

Eli tässä suosikkipaikkamme, jossa on tarjolla ensimmäinen laina ilman korkoa tai MITÄÄN kuluja:

1. Suomilimiitti – ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja 10-2000 euroa, jopa 60 päivän maksuajalla!

ensimmäinen laina ilman korkoa

Nykyään myös Matti Nykänen on antanut kasvonsa suositulle Suomilimiitille. Se on ehkä näkyvimmin esillä ollut ensimmäistä ilmaista lainaa tarjoava palvelu viime aikoina. Näin vuonna 2018 se on erittäin suosittu palvelu, ja homma toimii kiteytettynä seuraavien ominaisuuksien mukaan:

 • Ikäraja 21
 • Hakeminen ja rahojen saaminen tapahtuu minuuteissa (kun haet klo 8-22 välisenä aikana ja täytät heidän vaatimuksensa)
 • 10 – 1000 € ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja – eli ei ole pakko ottaa täyttä tonnia!
 • Jopa 60 päivään asti maksuaikaa
 • Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi
 • Sivusto toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella
 • Hae ilmainen laina tästä!

 

2. Ferratum – ensimmäinen laina ilman kuluja 2000 € asti!

ensimmäinen laina ilman kuluja

Ferratum on todella suosittu paikka, jossa on myöskin ensimmäinen laina ilmainen! Myös tähän diiliin kuuluu se, että sinulle avataan joustoluottotili (jossa luottoraja on 2000 €).

Ferratumin koroton laina pitää maksaa takaisin 30 päivän sisällä sen nostamisesta. Tai, voit toki pitkittää takaisinmaksua, mutta tuon 30 päivän yli mentäessä, myös korko alkaa juoksemaan. Ensimmäisen lainan jälkeen, tililtä nostaessa menee nostokulu (15 %) sekä sitten korko.

Tässä tiivistettynä Ferratumin lainapalvelun ominaisuudet

 • Ikäraja 21
 • 1-2000 € (kyllä, euron tarkkuudella voit valita) ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja!
 • Takaisinmaksuaika 30 päivää
 • Lainapäätöksiä tehdään klo 7-23 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä
 • Asiakaspalvelu toimii 24/7 – eli ota yhteys, jos et saa maksettua ajallaan ja kaipaat lainan uudelleenjärjestelyä
 • Hae Ferratumin laina tästä!

 

3. Rahapalvelu.fi – uusin tulokas ilmaisten ensimmäisten lainojen markkinoilla (jopa 4000 € ensimmäinen laina ilman korkoa)

ensimmäinen laina ilmainen

Rahapalvelu.fi on vuoden 2018 alussa lanseerattu palvelu, mutta ei kannata sen nuoren iän hämätä. Sitä pyörittää rahoitusalan konkari, Credit24:ää pyörittävä IPF Digital Finland Oy.

Periaate on melko tuttu myös muista palveluista joissa on ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja. Sinulle avataan joustoluottotili, josta se eka nosto on täysin kuluton. Sen jälkeen, jos ja kun päädyt nostamaan lisää rahaa, menee siitä tietyt kulut ja korot jokaisesta nostosta. Mutta, tässä, kuten muissakaan yllä mainituissa palveluissa, sinun ei tarvitse nostaa ensimmäisen ilmaisen noston jälkeen, jos et halua!

Yhteenvetona Rahapalvelu.fi:n ominaisuudet:

 • Ikäraja 19
 • Ensimmäinen laina ilmainen ja summa valittavissa 100-4000 € väliltä!
 • Takaisinmaksuaika 30 päivää
 • Lainapäätöksiä tehdään ja rahaa siirretään joka päivä klo 8-22 välisenä aikana!
 • Hae Rahapalvelu.fi:n laina tästä!

 

Minkälaiseen käyttöön tällainen ensimmäinen laina ilman kuluja soveltuu?

Tyypillisesti ihmiset ottavat tällaisia ilmaisia lyhyen maksuajan lainoja esimerkiksi seuraavissa skenaarioissa:

 • Jokin kodinkone hajosi, ja pitisi äkkiä ostaa uusi. Tilipäivä on kuitenkin vasta 2 viikon päässä.
 • Yllättäen kaikki laskut kasaantuvat päälle kerrallaan; koira sairastui, jääkaappi hajosi, lasten harrastukset. Näissä tilanteissa kannattaa hyödyntää ilmaisten ensimmäisen lainojen tarjoukset ennen kuin säntää ottamaan korollisia lainoja!
 • Kaverit ovat lähdössä reissuun ja haluaisit välttämättä lähteä mukaan. Mutta, rahatilanne on heikko. Vaikka lainaa ei yleensä kannata ottaa viihteeseen, tällainen on hyvä poikkeus. Hyviä muistoja ei voi mitata rahassa, joten jos juuri nyt on mahdollisuus hauskanpitoon ja saat laskut maksettua, näissä tapauksissa ilmaiset ensilainat toimivat hyvin!

Jos suunnittelet ottavasi lainaa esimerkiksi päihteiden käyttöön (alkoholi, huumeet, uhkapelaaminen..), älä tee sitä. Lähde vaikka lenkille. Tai salille. Tai vaikka metsään huutamaan ja selkiyttämään ajatuksiasi.

 

Yhteenveto

Tällainen ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja on todella kätevä tapa rahoittaa jokin pikainen rahantarve kun tilipäivä on vasta joidenkin päivien tai viikkojen päässä.

Otat lainan, maksat takaisin, ja jos tykästyt palveluun, ehkä käytät sitä myös jatkossakin. Silloin niihin ei tarvitse enää tehdä erillisiä lainahakemuksia, vaan rahaa voi nostaa parilla klikkauksella/näpäytyksellä. Monissa palveluissa on jopa älypuhelinsovellus, josta voi hetkessä nostaa rahaa ja näkee myös oman saldon.

Jos saavuit tähän artikkeliin haikaillen hieman pitempiaikaista lainaa, kannattaa suosiolla tutustua esimerkiksi BankNorwegian.fi:n tarjoamaan lainaan. Minimisumma siinä on 1000 € ja maksimi 60 000 €. Korko on varsin maltillinen ottaen huomioon, että kyseessä on tällainen netissä toimiva rahoitusyhtiö.

Lue myös täydellisempi listauksemme: Kaikki korottomat ensilainat.

Jaa omat kokemuksesi ilmaisista ensimmäisistä lainoista alla olevaan kommenttiboksiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *